ЗА НАСПРОДУКТИОБЕКТИКОНТАКТИНАЧАЛО
  Home >> ЗА НАС
 

Фирма ЧЕРВЕНКОВ ЕООД е създадена през 1990г и с годините се утвърждава като водещ производител на дървена стъклопакетна дограма на българския пазар. Специализирана е в производство и монтаж на висококачествени продукти от дървесина: прозорци, вътрешни и външни врати и мебели.

Фирмата произвежда дървена стъклопакетна дограма от най-висок клас, която отговаря на всички съвременни изисквания за функционалност, енергоефективност, устойчивост на външни въздействия, естетичност и екологичност. В производстовото се използват модерни технологии и машини, което в съчетание с високото качество на материалите и професионализма на персонала дава най-добрия продукт на нашия пазар. Богатата цветова гама, отличните защитни качества на лаковете и голямото разнообразие в геометрия и отваряемост са гарантирани от дългогодишните ни европейски партньори.

ЧЕРВЕНКОВ ЕООД се налага и като производител на външни и вътрешни врати от масивна дървесина и МДФ, като предлага на своите клиенти голям избор от дървесни видове, цветове, фурнири, модели на остъкляване и фрезоване и модерни възможности за отваряемост.

ЧЕРВЕНКОВ ЕООД не отстъпва и в производството на мебели за дома и офиса - модерно и функционално обзавеждане на кухни, спални, детски; хотели и офиси. На клиента се предлага проектиране, транспорт и монтаж, а производството се осъществява от висококвалифициран персонал с модерни дървообработващи машини по най-съвременни технологии с екологично чисти материали.

    created by Via Ventus